Yhteisnäyttely Rajaton, Kuvataideyhdistys Maahiset ry, Rovaniemi

3.6.2014


03. – 28.06.2014 Näyttely avoinna myös Peräpohjolan markkinoitten aikaan Pe 27.06. klo 12 – 20 ja La 28.06. klo 10 – 15

Kuvataideyhdistys Maahiset ry:n Rajaton yhteisnäyttely koostuu viiden taiteilijan töistä. Esillä on öljy-, akryyli- ja akvarelli maalauksia. Näyttelystä muodostui kesätunnelmainen ja rauhallinen. Mukana on myös muutama ITE-taideteosta, jotka ovat tekijänsä ja ympäristönsä näköisiä, itse tehdyn elämän sopusuhtaisia luomuksia. Näyttelyssä ne ovat irrallaan omasta aidoimmasta maailmastaan. Teosten materiaalit löytyvät kirpputoreilta, ihmisten hylkäämistä esineistä, luonnosta ym. kun kulkee elämässä silmät ja mieli avoimena.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyymme!

________________________________________________________________________________

Kuvataideyhdistys Maahiset syntyi 1978 Rovala-opiston kuvataideohjaaja Anna-Liisa Kantolan aloitteesta. Yhdistyksen tarkoituksena on kuvataideharrastuksen kehittäminen ja eteenpäin vieminen taidenäyttelyitä, maalauskursseja ja erilaisiin taidekohteisiin tutustumismatkoja järjestämällä. Nykyisen tietokoneajan suomiin mahdollisuuksiin yhdistys on myös hankkimassa valmiuksia erilaisilla koulutustilaisuuksilla.

Yhdistyksessä toimii 40 – 50 jäsentä, jotka tekevät taidetta öljy-, akryyli- ja akvarellivärein.

Yhdistys osallistuu avautuviin yhteisnäyttelyihin sekä erilaisiin taidemyyntitapahtumiin. Myynnissä on laajasti kädentaidon tuotteita mm. huovutus-, keramiikka-, posliini-, yms. töitä.

ITE-taide, poikkitaiteellisuus ja runous kuuluvat myös yhdistyksen toimintaan.

 

Näyttelyn yhteyshenkilö

Lea Poikela (varapj.)

puh 040-5659133

lea.poikela(at)luukku.com