Taidekamarin toukokuun näyttely: Eläimellistä menoa

27.4.2019


Tiedote

Eläimellistä menoa- taidenäyttely

Olen vasta viime vuonna pitänyt ensimmäisen oman näyttelyni tilitoimisto Esmon tiloissa ja tänä vuonna Maahisten kautta Kauppatorin asukastuvalla Rovaniemellä, joten näyttelyhistoriani on varsin tuore vielä. Muuten olen osallistunut yhteisnäyttelyihin mahdollisuuksien mukaan. Muutama työni löytyy myös myynnistä Taidekehystämö Jokelasta Oulusta. Olen juuri avannut omat nettisivut ja sen yhteyteen verkkokaupan, johon on myös tervetullut muut taiteen myyjät www.taidejakasityo.fi. Lisäksi tänä vuonna olen aloittanut yhteistyötä Ranualla sijaitsevan tenavakulman kanssa ja kohta onkin tulossa ensimmäiset vaatteet myyntiin, joiden kankaan kuviointiin on käytetty minun töitä.
Oma taiteeni on vielä kovin tuoretta ja minua inspiroi taiteessa oman jäljen kehittyminen, värit sekä muodot. Käytän tällä hetkellä paljon töissäni tusseja, öljymäisiä värikyniä, vesivärejä sekä akryyli maaleja sekaisin. Myös perinteisempiä muotokuvia teen tilauksesta. 
Nyt toukokuussa alkavassa näyttelyssä Tornion taidekamarilla näkyykin paljon eläinaiheisia töitä eri tavalla toteutettuna. Tyyli vaihtelee, mutta lähes jokaisessa työssä on hyvin voimakas väri maailma. Runsas värien käyttö tulee tällä hetkellä inspiraationa lapsiltani. Jos vain olisi mahdollista, niin tällä hetkellä piirtäisin varmaan kellon ympäri, koska mieli on täynnä ideoita toteutettavaksi. 

Tanja Kähkönen