Taidekamarin maaliskuun näyttely: Tornion Kuvataideseuran vuosinäyttely

3.3.2020


Tornion Kuvataideseuran Vuosinäyttely on Taidekamarin Gallerialla

 

Vuosinäyttelyyn toivottiin 2-3 teosta per taiteilija.   
Toinen toistaan upeampia teoksia tuli runsaasti. Luomisen vapautta, uusien ideoiden toteuttamista ja suurta taiteen tekemisen iloa on aistittavissa tässä näyttelyssä.
Esillä on akryyli- ja öljymaalauksia, akvarelleja, pastelliliitu- ja tussitöitä, valokuvia, mehiläisvahamaalauksia sekä keramiikkaa.
Ripustustiimin tehtävä ei ollut helppo. Valittava oli toinen toistaan hienoimmista töistä se paras pala kokonaisuutta ajatellen. Kuvataideseuralla on periaate, että jokaiselta taiteilijalta otetaan mukaan ainakin yksi teos. Periaatetta noudatettiin ja Taidekamarin kauniissa tilassa on nähtävillä hallittu ja tyylikäs kokonaisuus. Uskon että te katsojat olette kansamme samaa mieltä. Arvostamme vierailuanne ja toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan näyttelyymme.

Tornion Kuvataideseura ry perustettiin v.1966 tukemaan ja kannustamaan taiteen harrastajia ja ammattilaisia Torniossa ja sen lähialueella. Tasapuolisuus ja eri taidemuotojen esille tuominen ovat toimintamme perustana edelleen. Iloksemme mukana on uusia jäseniä ja nuoria ensikertalaisia.


Tornion Kuvataideseuran Vuosinäyttelyn avajaiset ovat tiistaina 3.3. klo 16.00.
Näyttely on avoinna 28.3.2020 asti tiistai-perjantai 12–17, lauantaina 11–15. Taidekamarille on vapaa pääsy.
TAIDEKAMARIN galleria Keskikatu 26 Tornio.

Mari Verronen, puheenjohtaja