Taidekamarin lokakuun näyttely: Rytmiä ja sävyjä 29.9. –24.10.

29.9.2020


Tornion Kuvataideseuran syyskausi avautuu seuran jäsenten teemanäyttelyllä Rytmiä ja Sävyjä. Esillä on kiinnostava kattaus eri tekniikoilla tehtyjä teoksia sekä pitkän linjan näyttelykonkareilta että aivan tuoreiden tekijöiden tulkintoina aiheesta. Erityisen ilahduttavaa tässä näyttelyssä on uusien nuorien tekijöiden näyttävä esiinmarssi. Digitaaliset maalaukset, lyijykynäteokset sekä akryyli/öljymaalaukset keskustelevat sulassa sovussa esinekoosteiden, keramiikkaveistoksen sekä maalattujen/painettujen kankaiden kanssa. 

Taidekamarin gallerian Keskikadulla sijaitseva, vanhanajan tunnelmaa huokuva atmosfääri luo erinomaiset puitteet tälle monipuoliselle ryhmänäyttelylle. Kokonaisuus on tasapainoinen muodostaen gallerian kahteen huoneeseen tyylikkäitä teosryhmiä, joissa on oma tunnelmansa.

Esillä on yhteensä 39 teosta 25:ltä taiteilijalta ja Tornion Kuvataideseuran periaatteiden mukaisesti kaikilta näyttelyyn töitään tarjonneilta on mukana vähintään yksi työ.
Rytmiä ja Sävyjä on nähtävillä 29.9. –24.10. 2020 Tornion Kuvataideseuran Taidekamarin Galleriassa osoitteessa Keskikatu 26, ti-pe 12-17 ja la 11-15.
Tervetuloa tutustumaan!