Kurssit

VEDIC ART® PERUSKURSSI

 

Tarvitsetko tukea

löytääksesi taas luomisen kipinän ja ilon?

Tai haluatko oppia tekemään taidetta intuitiolla ja

kehittää luovuuttasi luonnon tuella?


 

Tule mukaan Vedic Art® peruskurssille, jossa saat tietoa luonnon omasta luomismekanismista, luonnollisesta luovuusprosessista. Tietoon liittyvät tehtävät johdattelevat sinut oman luovuutesi lähteelle ja auttavat löytämään luomisen ilon sekä kehittämään taiteen keinoin itsetuntemustasi, intuitiotasi ja myös luottamusta itseesi ja omaan osaamiseesi. Saat rohkeutta ilmaista itseäsi yhä vapaammin ja tuotua näkyväksi myös sen osan itsestäsi, jolle ei löydy sanoja tai jota et ole ehkä itsekään tiedostanut. Eikä ennakkotietoa tai taitoa taiteen tekemisestä tarvita, mutta ei se myöskään este ole osallistumiselle. Valmiillakin taiteilijalla on joskus luovuus tukossa tai suunta hukassa ja kurssi voi auttaa uuteen alkuun, niin taiteessa kuin elämässä muutenkin.

Kuka, mitä, missä, milloin?

Kulttuurista hyvinvointia 2016 -hankkeen tiimoilta Tornion Kuvataideseura ry järjestää jäsenilleen Vedic Art® peruskurssin Kuvataideseuran taidekammarilla, Keskikatu 26, kolmena viikonloppuna (la - su) seuraavasti: 24. - 25.9. ja 29. - 30.10. sekä 26. - 27.11.2016. Kurssipäivät ovat klo 10 - 16.

Mitä kurssilla tarvitaan?

Avoin mieli ja halu luoda ovat ainoat "pääsyvaatimukset" peruskurssille. Mukaan tarvitset lisäksi omat värit ja välineet; tarkemman tarvikelistan saat ilmoittautumisen yhteydessä. Myös omat eväät voi halutessaan ottaa mukaan, sillä kurssipäivät sisältävät lounastauon. Lähellä on toki useita ravintoloita, joissa voi myös käydä syömässä. Kahvi- ja teetarjoilu sisältyy kurssin hintaan.

Ja hinta on?

Kuvataideseuran jäsenille nyt vain 180e! Peruskurssin normaali hinta on 330e, mutta nyt hyvinvointia -hankkeen avulla voimme tarjota kurssia lähes puoleen hintaan. Upea tilaisuus siis!

Jos et vielä ole seuran jäsen

nyt kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan! Jäsenmaksu on vain 25e/vuosi ja alle 20-vuotiailta 5e/vuosi ja jäsenkortilla saat monia muitakin etuja Meri-Lapin alueella. Lisätietoa kotisivuillamme.

Ilmoittautuminen perjantai 23.9. klo 9 mennessä!

Kurssille ilmoittaudutaan ohjaajalle, Vedic Art® opettaja Anne Mustajärvelle kirjallisesti 23.9. mennessä sähköpostiin: tahtikosketus@gmail.com. Nimi, syntymävuosi ja puhelinnumero pyydetään ilmoittautuessa antamaan. Paluupostissa saat ohjeet maksua varten sekä tarvikelistan.

Tila on rajallinen - varaa paikkasi ajoissa!

Koska mukaan mahtuu vain 10 maalaria, ei kannata jättää ilmoittautumista viime tippaan! Ja jotta voimme varmistaa kurssin toteutumisen ajoissa ja myös infota viime tipassa ilmoittautuvia, tulee ohjeen mukainen, sitova varausmaksu suorittaa tiistaihin 20.9. mennessä.

Lisätietoa saa ohjaajalta numerosta 040 830 5993 tai sähköpostitse: tahtikosketus@gmail.com.

Tule mukaan ja ota taide iloksi ja tueksi elämääsi!

KUVATAIDESEURAN PÄIVÄMAALAUSKURSSI

 

3.11. - 24.11. sekä 1.12.2016


"Kaamoksen kaato"  päivämaalauskurssi
Porthanin koululla, torstaisin kello 12.00 alkaen.


Osallistumismaksu 15.00 €
Ohjaajana: Marja-Leena Hyvärinen.

Ilmoittautumiset joko sähköpostilla tai puhelimitse kuvataideseuralle, samoin osallistumismaksu Kuvataideseuran tilille. Tiloihin mahtuu kymmenen nopeinta ilmoittautujaa

TULOSSA

2016


 

Ohjaaja: 
Paikka: 
  
Aihe: 

 

Jos olet jo nyt kiinnostunut tulevasta kurssistamme, otamme ilmottautuneita vastaan
Ilmoittautumiset Kuvataideseuran toimistoon tai sähköpostiin:
044 5522 980 / kuvataideseura(at)gmail.com